28/11/11

Αποφάσεις της συνέλευσης της Δευτέρας 28/11

Στη σημερινή συνάντηση, Δευτέρα 28/11, της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
α) Επόμενη συνοικιακή συνέλευση Αμφιάλης την ερχόμενη Κυριακή 4/12, στις 11.30πμ, στο τριγωνάκι (πλατεία Νίκης) στην οδό Τσαλδάρη.
β) Απολογιστική συνάντηση της παρέμβασης ενάντια στα χαράτσια στη ΔΕΗ Καμινίων που πραγματοποιήσαμε το πρωί της Παρασκευής 25/11 μαζί με τις συνελεύσεις κατοίκων Νίκαιας, Κορυδαλλού, Πειραιά, την Κυριακή 4/12, στις 7.00μμ, στον ίδιο χώρο που έχουν γίνει και οι προηγούμενες συνελεύσεις συντονισμού.
γ) Επόμενη Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι την επόμενη Δευτέρα 5/12, στις 7.00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη, όπως τις τελευταίες 5 βδομάδες, με πρακτικές προτάσεις για επόμενες δράσεις σχετικά με το χαράτσι και άλλα μέτωπα κοινωνικού αγώνα.
δ) Μοτοπορεία αλληλεγγύης το ερχόμενο Σάββατο 3/12, στις 11.00πμ, από την πλατεία Λαού, στους 400 απεργούς εργάτες του εργοστασίου της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, που βρίσκονται σε απεργία διαρκείας με παράλληλη κατάληψη του εργοστασίου από τις 31 Οκτώβρη αρνούμενοι τον εργοδοτικό εκβιασμό για 5ωρη εργασία με παράλληλη μείωση 40% των αποδοχών τους και απαιτώντας την επαναπρόσληψη των 34 συναδέλφων τους που απέλυσε εκδικητικά ο βιομήχανος Μάνεσης. Η μοτοπορεία θα καλεστεί με αφίσα και επιθυμεί να συναντηθεί και να πορευτεί από κοινού με αντίστοιχες κινήσεις που ενδεχομένως αναληφθούν την ίδια μέρα και από άλλες συνελεύσεις γειτονιών του Πειραιά και της δυτικής Αθήνας.