30/3/16

Ενημέρωση για τη διανομή ειδών σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες στο λιμάνι την Παρασκευή 25/3 - Επόμενη συνέλευση την Δευτέρα 4/4 στις 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη

Σε προέκταση της εκδήλωσης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/3 στο πολιτιστικό κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης" στο Κερατσίνι και της συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και λοιπών πραγμάτων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προχωρήσαμε την Παρασκευή 25/3 με την συνδρομή δεκάδων αλληλέγγυων στην διανομή μέρους των πραγμάτων σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες που διαμένουν στην πέτρινη αποθήκη του ολπ. Εντος των επομένων ημερών, θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι εκ νέου διανομή των υπολοίπων ειδών που έχουν συγκεντρωθεί.

Η επόμενη συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4/4 στις 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", Εμμ. Μπενάκη 70 στην Αμφιαλή, όπου θα συνεχίσουμε την συζήτηση για τις επόμενες δράσεις και κινήσεις μας στην περιοχή σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό.