10/12/12

Μέρος και ώρα συνέλευσης Δευτέρας 10/12/2012

Η σημερινή Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα πραγματοποιηθεί στις 6.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", Εμμανουήλ Μπενάκη 70, στην Αμφιάλη.
Η δημοτική αρχή και οι αρμόδιοι στις υπηρεσίες πολιτισμού του δήμου (στις οποίες υπάγονται και τα πολιτιστικά κέντρα) μας εμπαίζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες, βρίσκοντας διάφορα προσχήματα για να μην κάνουμε τις συνελεύσεις μας σε κάποιο πολιτιστικό κέντρο ή στο πρώην δημαρχείο Δραπετσώνας.
Ο εμπαιγμός τους, ωστόσο, και η "εξαφάνισή" τους από τα τηλέφωνα και τα γραφεία τους όταν είναι να "διευθετήσουν" το θέμα, θα πάρει τέλος. Τα δημοτικά κτίρια δεν είναι τσιφλίκι τους, ανήκουν στους δημότες που τα έχουν πληρώσει διπλά και τριπλά μέσω της φορολογίας και των δημοτικών τελών. Εφόσον, δεν επιθυμούν το θέμα να λήξει με όρους συνεννόησης και απλής "τακτοποίησης", η Συνέλευση της Πλατείας είναι έτοιμη να αναλάβει μονομερείς πρωτοβουλίες επίλυσης του ζητήματος. Θα κάνουμε συνέλευση στο μέρος που εμείς κρίνουμε κάθε φορά και ας βρουν μετά εκείνοι τον τρόπο να επιλύσουν προβλήματα όπως "ποιός θα κλειδώσει τον χώρο;", "πως θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις;" που ενδεχομένως έχουν προγραμματιστεί στον ίδιο χώρο κλπ. Κοροϊδία και ταλαιπωρία τέλος από τους γραφειοκράτες της δημοτικής αρχής και τους υπευθύνους των επιτροπών πολιτισμού.