14/10/12

Κινήσεις αλληλεγγύης στους διωκόμενους της γενικής απεργίας της Τετάρτης 26/9

Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Οκτώβρη η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι μοίρασε στις περιοχές των Ταμπουρίων και της Δραπετσώνας εκατοντάδες κείμενα για τα γεγονότα της γενικής απεργίας στις 26/9, για την προληπτική καταστολή συνελεύσεων γειτονιάς στα ανατολικά της Αττικής, για την αλληλεγγύη στους συλληφθέντες (το κείμενο).
Το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτώβρη δεκαέξι (16) συνελεύσεις γειτονιάς πραγματοποιήσαμε κοινή κεντρική παρέμβαση αλληλεγγύης στους διωκόμενους, με μικροφωνική, πανό και μοίρασμα κειμένων, για δυο ώρες στην πλατεία Συντάγματος.
Τοπικό μοίρασμα κειμένου μαζί με αφισοκόλληση έγινε σε Αμφιάλη, Ταμπούρια και Δραπετσώνα και το πρωί του Σαββάτου 13 Οκτώβρη. Η αφίσα που κολλήθηκε  εκδόθηκε από κοινού στο πλαίσιο συντονισμού των συγκεκριμένων συνελεύσεων  γειτονιάς για την αλληλεγγύη στους διωκόμενους της 26ης Σεπτέμβρη και κολλιέται σε χιλιάδες αντίτυπα στις γειτονιές του λεκανοπεδίου.


* Η επόμενη Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8/10, στις 7.00μμ, στην Πλ. Λαού (Ταμπούρια).