23/4/16

Eπόμενη συνέλευση την Δευτέρα 25/4 στις 19.00 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη

Η επόμενη συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25/4 στις 19.00 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη, Εμμ. Μπενάκη 70 με κεντρική θεματική την συνέχιση της συζήτησης για το προσφυγικό/μεταναστευτικό με επικέντρωση στο ανοιχτό ζήτημα του λιμανιού του Πειραιά και τα κέντρα "φιλοξενίας" στο Σχιστό και τον Σκαραμαγκά.

13/4/16

Ενημέρωση απο την παρουσία μας στο λιμάνι την Παρασκευή 8/4 και την Κυριακή 10/4 - Επόμενη συνέλευση την Δευτέρα 18/4 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη στις 19.00



Το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 εκτάκτως και το απόγευμα της Κυριακής 10/4 προγραμματισμένα, βρεθήκαμε συλλογικά (μαζί και με άλλους συντρόφους και συντρόφισσες από συνελεύσεις γειτονιάς, αυτοοργανωμένα στέκια και καταλήψεις) για άλλη μία φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών ενάντια στις φασιστοσυνάξεις, τη νέα αντιμεταναστευτική συμφωνία ΕΕ-ελληνικού-τούρκικου κράτους, την γκετοποίηση των προσφύγων/μεταναστών σε στρατόπεδα που με τη νέα συμφωνία μπορούν να μετατραπούν σε κλειστά κέντρα διοικητικής κράτησης, την ενδεχόμενη βίαιη εκκένωση του λιμανιού.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΕΘΝΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ



Επόμενη συνέλευσή μας για την συνέχιση των παρεμβάσεων και δράσεών μας σχετικά με το προσφυγικό / μεταναστευτικό την Δευτέρα 18/4 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη, Εμμ. Μπενάκη 70, στις 19.00.

5/4/16

Ενημέρωση για την δεύτερη διανομή ειδών στο λιμάνι σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες το Σάββατο 2/4 - Επόμενη συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Αμφιάλη την Δευτέρα 11/4 στις 18.30

Σε συνέχεια της προηγούμενης διανομής ειδών πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 2/4 προχωρήσαμε με την συνδρομή δεκάδων αλληλέγγυων στην διανομή των υπολοίπων ειδών, που είχαν συγκεντρωθεί στην εκδήλωση της 21/3, σε πρόσφυγες και μετανάστριες/ες στο λιμάνι και δη στις πύλες Ε3 και Ε1 και στην πέτρινη αποθήκη. 
Η επόμενη συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Δευτέρα 11/4 στις 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", Εμμ. Μπενάκη 70 στην Αμφιάλη, με στόχο την συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης στις περιοχές μας σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό και υπό αναμονή για τις κρατικές ανακοινώσεις και κινήσεις για την εκκένωση των εγκαταστάσεων στο λιμάνι του Πειραιά.