9/1/12

Αποφάσεις της συνέλευσης της Δευτέρας 9 Γενάρη 2012


Στη συνέλευση της Δευτέρας 9 Γενάρη καταλήξαμε την αφίσα-κάλεσμα και το κείμενο για μία εκδήλωση που καλεί η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι, την επόμενη Δευτέρα 16 Γενάρη, στις 6.00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Ταμπούρια). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή video, εισηγήσεις και συζήτηση πάνω στις θεματικές: η πολύμηνη απεργία των 400 εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, οι νέες εργασιακές σχέσεις που προωθούνται ευρύτερα, οι κοινωνικοί αγώνες και η σημασία της αλληλεγγύης.
Επίσης, συμφωνήθηκε η παρουσία μας και συμμετοχή μας στη συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού των συνελεύσεων γειτονιάς Αθήνας και Πειραιά, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 14 Γενάρη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 4.00μμ, μετά από πρωτοβουλία-κάλεσμα της λαϊκής συνέλευσης Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου.

Σήμερα η συνάντηση της συνέλευσης

09.01.12, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στις 19:00 [Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη], όπως κάθε Δευτέρα.

Τα θέματα της συζήτησης αφορούν στην διοργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες εξελίξεις στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (εργοδοτικές ανακοινώσεις για εκ περιτροπής εργασία) καθώς επίσης και την έκδοση νέου υλικού και την πραγματοποίηση επόμενων παρεμβάσεων σχετικά με το χαράτσι για τα ακίνητα.